Carles Mamano i Bauçà
Carles Mamano i Bauçà

Currículum artista

Veure l'apartat de domador de lletres.

 

 

 

PREMIS, SELECCIONS I EXPOSICIONS COL·LECTIVES
 
- 2017. Premi al millor poema visual Vila de Martorell pel vídeo "Breu Tractat sobre la llibertat i els efectes de la seva absència" sobre el llibre d'artista honònim (llibrema III). El domador de lletres.
- 2016 Primer premi en el concurs internacional de llibre d'artista en homenatge a Joan Brossa per la peça "Breu tractat sobre la impermanència de l'existència "(llibrema I) Exposició a l'Espai residència del centre Arts Santa Mònica. Barcelona. El domador de lletres.
- 2010 Seleccionat per a la Mostra d'Arquitectura del Vallès per la "Casa Geno" de Matadepera. Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya. Barcelona. https://www.mamano.es/
- 2003 Seleccionat en el Concurs Levide de làmpades artístiques amb ous d'estruç per la peça "Yin-Yan". Levide Associació Cultural, FAD. Exposició al Museu de Zoologia. Parc de la Ciutadella. Barcelona.
- 2003 Seleccionat pel poemari "Dissortada Palestina". 14è Concurs de Poesia Miquel Martí i Pol. Publicat.
- 2001 Seleccionat a la Convocatòria d'Arts Plàstiques. Diputació d'Alacant.
- 2000 Diverses peces seleccionades per a l'exposició "L'art impensable" Sala C.M. Penyafort- Montserrat.
- 2000 Perpetraciones en l'espai públic. Obra seleccionada "Paral·lel". Rambla Guipúscoa. Centre Cívic Sant Martí. Barcelona.
- 1999 Premi en el concurs de disseny "El rellotge del 2000" per "fragments d'eternitat". Barcelona Centre de Disseny (BCD) i Grus Watch. Exposició al Triangle. Plaça Catalunya. Barcelona. Existeix una App gratuita i uns fons de pantalla  per a mòbils android amb el nom de fragments d'eternitat. https://youtu.be/8yzfM3AYcfc
- 1998 Perpetraciones a l'espai públic. Obra seleccionada "Trànsit místic". Rambla Poblenou. Centre Cívic Sant Martí. Barcelona.
- 1998 Exposició de llibres d'artista. Participa amb la triple peça "llibre de fer llibres en tres intents" (una paròdia de l'evolució humana). Galeria Espai Blanc. Barcelona.
- 1998 XIª Mostra d'Art Contemporani Català. "Miratges del passat". Palau de la Virreina, Claustre del Monestir de Sant Cugat (mostra itinerant). Galeria Canals.
- 1997 Mostra d'Arts plàstiques d'arquitectes '97. "Groc 3". Pintura. COAC. Barcelona.
- 1996 XIX Congrés de la Unió Internacional d'Arquitectes. Seleccionat per a l'exposició "10 anys de projectes final de carrera a l'Escola de Barcelona". Participa a la mostra amb 6 vídeos del projecte fi de carrera (PFC) qualificat pel tribunal d'Excel·lent (9): "Trajectes, Talls, Strobe, Monitor, Marges i Reflexions". Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona.

Consultables a la biblioteca de l'ETSAB.
- 1995 Concurs per a l'ampliació del parc Central de Mataró pel projecte "La inevitable Caiguda de Shoemaker-Levy contra Júpiter". Arquitectura. Ajuntament de Mataró. Seleccionat per a l'exposició de projectes.
- 1995 Finalista i seleccionat al Concurs d'Escultura Miquel Casablancas. Per l'escultura dinàmica "Marqueu amb 1 creu La Resposta correcta ... □ homo erectus, □ homo sapiens, □ homo communicans, □ homo telespectator, □ seleno perspicuus". Sala @ del Centre Cívic de Sant Andreu. Barcelona.
- 1994 Concurs de Pintura Miquel Casablancas. "10P Groc". Sala @ Centre Cívic de Sant Andreu. Barcelona.
- 1994 Seleccionada la seva escultura "Q" al Concurs per al premi a la Qualitat Industrial de la Generalitat de Catalunya. Centre d'Informació i Desenvolupament Empresarial CIDEM. Exposició al passeig de Gràcia. Barcelona.
- 1987 Accèssit en el Concurs d'idees per modernitzar l'Estació de França pel projecte "Via Morta". Arquitectura. RENFE. Barcelona. En col·laboració amb altres arquitectes.

 

EXPOSICIONS INDIVIDUALS

 

- 03 2000. Retrospectiva “Obres 1993-1999”. Centre Cultural Fundació Caixaterrassa. Terrassa.

- 01 2000. “Artefactes i artificis”. Màquines poètiques. TransART. Ajuntament Sant Feliu Llobregat

- 01 1999. Galeria Soterrània. Pintura i mòbils. Granollers.

- 01 1998. “Lisboa-París”. Performance i Fotografia. Les Golfes Espai d’Art. Barcelona.

- 01 1997. “Misèries”. Mòbils. Les Golfes Espai d’Art. Barcelona.

- 01 1996.  “Natura morta”. Pintura i escultura. Sala @ del Centro Cívico de Sant Andreu.

 

 

 

Carles Mamano Bauçà


Mas Sauró 08017 Barcelona

carles.mamano@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Plana web en construcció

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Carles Mamano, artista i arquitecte