Carles Mamano i Bauçà, Arquitecte
Carles Mamano i Bauçà, Arquitecte

Teràpia físic-vascular

En aquestes darreres dècades les teràpies de polsos electromagnètics han estat un dels camps de la medicina on més s'ha avançat  i on més esperances tenim posades per a poder revertir les malalties cròniques. Per això és normal trobar notícies en aquest camp (*) amb resultats sorprenents. No ens hauria d'estranyar tant si tenim en compta que els impulsos elèctromagnètics formen part del funcionament del nostre cos.

 

Així en el cas de la rehabilitació, sortosament ja s'han incorporat diferents aparells terapèutics d'aquest àmbit, com la magnetoterapia, el microones, la electroestimulació...

 

Dins del camp dels polsos electromagnètics les investigacions del Dr. Rainer Klopp en microcirculació han estat essencials per al desenvolupament de la terapia físic-vascular BEMER.

 

* dos exemples: https://m.infosalus.com/asiste

ncia/noticia-dispositivo-investigacion-logra-revertir-deterioro-cognitivo-pacientes-alzheimer-20190921082935.html o  https://www.elsevier.es/es-revista-revista-mexicana-urologia-302-articulo-neuromodulacion-por-terapia-ondas-electromagneticas-X2007408511242557

La teràpia físic-vascular promou la microcirculació d'arterioles, capil.lars i vènules. Un teixit circulatori que nodreix els bilions de cèl.lules que constitueixen el nostre cos.

Amb una millora en l'arribada d'oxigen i nutrients a les cèl.lules i també una més eficient eliminació de llurs residus, incrementem el funcionament de les cèl·lules.

Una manera de fomentar el poder curatiu de propi del cos, i en conseqüència, la salut.

 

En el vídeo inferior (en alemany)  s'observa l'evolució de l'estat funcional de microcirculació després de l'estimulació de la vasomoció de les arterioles, mitjançant ones electromagnètiques de baixa intensitat (<150µT)  i molt baixa freqüència (10-30Hz) com les que empra el propi cos (ones alfa i beta, ritme mu...).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arquitecte i artista

Carles Mamano i Bauçà
Camí Font dels Pins 55
08017 Barcelona

Arquitecte col.legiat 24720

 

 

 

 

 

Pots omplenar el formulari de contacte.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Carles Mamano, Arquitecte